SPHINX HEERLEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Heerlen. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 6:58 18.15 eren bestelt en het werd pas om20.05 bezorgd,dat vind ik toch te lang duren.
12 jun 2024 om 22:34 Paprika in gyros schotel ? Niet gewenst Weinig salami op pizza salami Niet echt een succes Gaan we ook niet meer doen
11 jun 2024 om 20:27 Eten was eerder aan de lauwe kant. En niet echt lekker jammergenoeg. Bezorgtijd was prima.
10 jun 2024 om 9:31 Old and cold fries, pizza toppings were slid to one side of the box and pizza was luke warm too, ended up having two bites and throwing everything away
4 jun 2024 om 7:12 had een taco schotel besteld.. zat alleen droge rijst.. en droog gehakt in.. de sla die ik erbij kreeg was.. alleen wat sla 2 plakjes komkommer.. en twee pepers... heb dit nog nooit mee gemaakt.. 15 euro.. voor dit.. normaal hoort er ook kaas enzo op
3 jun 2024 om 23:46 Eten was lekker alleen kregen we niet wat we besteld hadden. Jammer
30 mei 2024 om 2:16 Pasta carbonara, chicken wings en een broodje gezond. Verschrikkelijk! Pasta zat geen smaak aan, ik had gelukkig nog maggi thuis staan want er zat geen enkele smaak aan, wel goed warm. Broodje gezond was was een verwarmt pita broodje. Wings waren oke
20 mei 2024 om 20:10 Het eten kwam ruim een hakf uur te laat. De margarita lag dubbel in de doos en was duidelijk al lang onderweg. De calzone pizza's waren ook dubbel gevouwen alsof er mee rondgescheurt was in de auto en heen en weer is gevlogen door de wagen.
14 mei 2024 om 1:54 Was koud weinig smaak frieten waren erg slap niet voor herhaling vatbaar
9 mei 2024 om 20:20 Gewoon lekker zoals normaal
8 mei 2024 om 23:12 2u op het gewacht en dan alles steen koud gekregen, jammer dit
8 mei 2024 om 19:20 Nog niet eerder voorgekomen maar vandaag hadden wij helaas een zak erg "taaie" friet bij onze bestelling. Werd netjes binnen aangegeven tijd bezorgd.